Priser og Nyheder - Raimex International Danmark

Privat Efterforskning - for erhvervsliv og private
Raimex International Danmark


Gå til indhold

PRISER/NYHEDER

PRISER
Vi bestræber os hele tiden på at holde vort omkostningsniveau så lavt som muligt. Dette gør, at vi til stadighed kan opretholde en konkurrencedygtig pris til vore klienter.

F.eks. har vore priser været uændret i mange år. I 2015 valgte vi at sætte vore priser ned med mere end 20%!
Vore priser er idag 500 kr. i timen samt 5 kr. per kørte kilometer - inkluisve moms!

Som udgangspunkt arbejder vi på timebasis - hertil skal erlægges eventuel kilometergodtgørelse såfremt der også er tale om udkørende opgaver. Der tages udgangspunkt for såvel timeberegning som kilometergodtgørelse  - fra enten vort Hovedkontor i Randers eller vort associerede kontor i København - hvad der måtte være nærmest for dig som klient.

I langt de fleste opgaver aftales der en fast pris for opgaven.

Vær opmærksom på når der indhentes tilbud fra bureauer, at timeprisen ikke er det vigtigste - men derimod hvad du i sidste ende skal betale for opgaven.

Øvrige oplysninger omkring priser og betalingsbetingelser kan du forhøre dig om ved at kontakte os enten på telefon +45 40 76 82 46 eller e-mail mj@raimex.dk

NYHEDER
Her bringer vi nyheder om vort firma - nye tiltag - vigtige informationer - ændringer i Lovgivning m.m.

10. maj 2019 - FREELANCE MEDARBEJDERE - Vi søger IKKE for tiden freelance medarbejdere M/K til ad-hoc opgaver.
Interessen for job som freelance medarbejder ved Raimex International Danmark har gennem årene være overvældende. Vi har pt de freelance medarbejdere vi har brug for. Vi har ligeledes en del M/K stående på venteliste. Ved behov for yderligere freelance medarbejdere, vil dette blive annonceret her på hjemmesiden - både på forsiden og her under Nyheder.
Frelance medarbejdere benyttes fortrinsvis til operative opgaver såsom f.eks. : skygning, overvågning, prøvekøb, interviews m.m.
Som udgangspunkt stilles der ikke krav om en specifik teoretisk baggrund, men vi foretager en vurdering af egnethed ud fra f.eks. alder (gerne over 25 år), uddannelse, bopæl samt nuværende og tidligere beskæftigelse.
Da der er tale om freelance job, hvor vi ikke kan give tilsagn om et vist antal timer, er det en fordel at have en hovedbeskæftigelse med varierende arbejdstider.

Der skal kunne fremvises en ren straffeattest og god formulering på dansk - såvel mundtligt som skriftligt er et "must".
Et vist kendskab til engelsk - såvel mundtligt som skriftligt er en fordel.

Der forudsættes at der er rådighed over bil, digitalt kamera/video samt PC med printer og opkobling til internet.
+45 40 76 82 46

Fuglebakken 13 B
DK-8900 Randers C

Leverandør til dansk erhvervsliv siden 1987
Tilbage til indhold